Coaching en Teambuilding

Ontdek onze aanbod coaching en teambuilding met paarden.

Met life coaching helpen we je zoeken naar je kwaliteiten en talenten om zelfstandig aan de slag te gaan. Met coaching en teambuildings voor ondernemers en bedrijven stellen we graag een programma op maat voor met specifieke wensen. We bieden ook een waaier van verschillende workshops aan.

Ontdek hier een artikel (PDF) over onze coaching met paarden in Nest magazine van Libelle

Life coaching met paarden voor particulieren.

Heb je het gevoel dat je telkens weer tegen dezelfde obstakels aan loopt? Weet je niet goed welke richting je uit wil? Voel je je soms leeg en niet in verbinding met jezelf? Vind je het soms moeilijk om met de ‘ups-and-downs’ van het dagelijkse leven om te gaan?

Kortom, wil je jezelf meer in je ‘element’ voelen?

In de coaching sessies met de paarden helpen we je zoeken naar je talenten en kwaliteiten om zelfstandig aan de slag te gaan, om een beter zelfbeeld op te bouwen, om je dromen na te jagen, om beter te functioneren en te communiceren …
We geven je een aantal tools en inzichten mee die je op weg helpen je leven (terug) in eigen handen te nemen en te worden wie je bent.

Inge De Stobbeleere, personal coach en paardenspecialist begeleidt de sessies.  Ze volgde haar coach opleiding bij Luc Swinnen en Cevora en is Eagala gecertificeerd. Eagala is de wereldstandaard voor therapie en coaching met paarden.

Life Coaching

voor particulieren

Een coaching heeft tijd en rust nodig. Reken hiervoor op 1u à 1u15.  We stoppen meestal op een betekenisvol moment.

Kostprijs: 85,- enkel voor particulieren

Voor meer info kan je mailen naar info@equisource.eu of
bellen naar  0485 95 06 37

Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW

Coaching en teambuilding met paarden voor ondernemers en bedrijven

Als solo ondernemer of kmo wil je graag meer klanten, meer omzet en meer clicks op je website. Even belangrijk is echter de behoefte aan energie, motivatie, een boeiend netwerk en de beste keuzes voor je bedrijf, jezelf en je dierbaren.

Coaching voor ondernemers is er voor starters en ervaren ondernemers die nood hebben aan reflectie over zichzelf en hun bedrijf om met energie te (blijven) ondernemen.

Coaching en teambuildings voor ondernemers en bedrijven worden begeleid door Hilde Marien, stress- en burn-out coach https://hildemarien.be/ en Inge De Stobbeleere, personal coach en paardenspecialist, Ze volgden beiden hun coach opleiding bij Luc Swinnen en zijn Eagala® gecertificeerd, https://www.eagala.org/index. Eagala is de wereldstandaard voor therapie en coaching met paarden.

Ze reiken u een aantal tools aan in begeleiding op maat om de opgedane ervaringen en inzichten te verankeren en transfereren naar de werkvloer.

Waarom met paarden?

Via eenvoudige oefeningen met een paard vanop de grond komen verschillende thema’s aan bod: leiderschap, teamwork, zelfvertrouwen, levensvreugde, evenwicht, energie, vastberadenheid, zelfbewustzijn, inlevingsvermogen, congruentie, respect, aandachtigheid, assertiviteit …

Een paard is een prooi- en kuddedier. De samenwerking, communicatie en hiërarchie in de kudde zorgen voor veiligheid en grotere overlevingskansen. De kudde is voortdurend gefocust op de omgeving en op de signalen die de anderen uitzenden. Paarden vertellen met hun reacties en lichaamstaal veel aan elkaar, maar ook aan ons als we ons verdiepen in hun manier van communiceren. Ze spiegelen ons als het ware. Ze confronteren ons met onszelf. Ze zijn coaches ‘pure nature’ en geven ons feedback over onze eigen lichaamstaal, gemoedsgesteldheid en interactie met anderen. Duidelijk onderlinge communicatie binnen de kudde (lees team) is van levensbelang. Het brengt rust, veiligheid, zekerheid en welbevinden: basisvoorwaarden voor een goede samenwerking die leidt naar vooropgestelde doelen.

Individuele Coaching

voor ondernemers, zelfstandigen en managers

We starten steeds met een intakegesprek van ongeveer 50 minuten. Een coachingsessie heeft tijd en rust nodig. Reken hiervoor op 1u à 1u15.

Voor meer info of een prijsofferte kan je mailen naar Hilde Mariën, info@hildemarien.be of bellen naar 0494 17 03 18 alsook gebruik maken van het formulier op onze contactpagina.

Teambuilding programma

voor bedrijven en organisaties

Standaardprogramma of programma op maat voor een halve of volledige dag.

We bieden verschillende standaard workshops aan rond assertiviteit, communicatie en keuzes maken. Voor organisaties of bedrijven met specifieke wensen, stellen we graag een gepersonaliseerd programma op.

Voor het onthaal, pauzes, besprekingen en lunch zijn we te gast bij Casa Di Mauro, een partnerproject op hetzelfde terrein. Casa di Mauro is een zorgboerderij voor jongvolwassenen met een mentale beperking.

Wij huren van hen de ontvangstruimte en zij verzorgen de lunch. Op deze manier ondersteunen we mee de dagbesteding van de bewoners en het project.

Voor meer info of een prijsofferte kan je mailen naar Hilde Mariën, info@hildemarien.be of bellen naar 0494 17 03 18 alsook gebruik maken van het formulier op onze contactpagina.

Referenties

Van harte dank voor de schitterende dag, we hebben er echt van genoten. Het was heel mooi hoe jullie dit brachten, de passie is meer dan voelbaar.”
Chris Cornelissen – Wellness club Fitopia – Edegem


Bedankt voor jullie warme en professionele begeleiding zaterdag. Ik vond het een fantastische dag! Ik voel me nu vastberadener en zelfzekerder om mijn droom te realiseren. De oefening met de paarden was confronterend en leerrijk. Ik heb geleerd dat ik kan leiden terwijl ik toch mezelf blijf. Hoewel ik me niet altijd comfortabel voel in groepen, was het voor mij zeker een meerwaarde om deze dag in groep te beleven.
A.R. Ondernemer


Ontzettend verrijkend in combinatie met de paarden, die dieren doen dingen met je die soms onverklaarbaar zijn. En uiteraard jullie aanpak en “know-how”…. Een aanrader, men zegge het voort…!
Chris

Ontdek hier onze Workshops: Coaching en Teambuilding

Programmatie 2020

Workshops

Schrijf je in op onze Newsletter

Ontvang de laatste updates over Equi Source

Equi Source Newsletter