Coaching en Teambuilding

Hieronder vindt je onze aanbod voor persoonlijke coaching, coaching en teambuildings.

Met persoonlijke coaching helpen we je zoeken naar je kwaliteiten en talenten om zelfstandig aan de slag te gaan. Met teambuildings stellen we graag een programma op maat voor organisaties of bedrijven met specifieke wensen. We bieden ook een waaier van verschillende workshops aan.

Persoonlijke coaching

Heb je het gevoel dat je telkens weer tegen dezelfde obstakels aan loopt? Weet je niet goed welke richting je uit wil? Voel je je soms leeg en niet in verbinding met jezelf? Vind je het soms moeilijk om met de ‘ups-and-downs’ van het dagelijkse leven om te gaan?

Kortom, wil je jezelf meer in je ‘element’ voelen?

In onze persoonlijke coaching sessies helpen we je zoeken naar je talenten en kwaliteiten om zelfstandig aan de slag te gaan, om een beter zelfbeeld op te bouwen, om je dromen na te jagen, om beter te functioneren en te communiceren …
We geven je een aantal tools en inzichten mee die je op weg helpen je leven (terug) in eigen handen te nemen en te worden wie je bent.

De paarden worden indien nodig ingezet om sneller tot inzichten te komen. Ook externe hulpverleners, therapeuten, psychologen kunnen onze diensten inhuren om via de paarden op zoek te gaan naar de thema’s die spelen bij hun cliënt.

Persoonlijke Coaching Tarieven

85€/sessie van 1u

Voor meer info kan je mailen naar info@equisource.eu of
bellen naar  0485 95 06 37

Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW


Teambuildings

Een gedeelde ervaring met collega’s of teamgenoten leidt tot nieuwe inzichten in onderlinge relaties en interactie, Je leert elkaar op een nieuwe manier kennen, banden worden versterkt, je leert ‘out-of-the-box’ te denken.
Bij Equi Source bieden we u zo’n ervaring aan.

Via eenvoudige oefeningen met een paard vanop de grond komen verschillende thema’s aan bod: leiderschap, teamwork, zelfvertrouwen, levensvreugde, evenwicht, energie, vastberadenheid, zelfbewustzijn, inlevingsvermogen, congruentie, respect, aandachtigheid, assertiviteit …
Ons team bestaat uit coaches, therapeuten en psychologen. Ieder wordt ingezet naargelang zijn ervaringen, studies en vakgebied. Ze reiken u een aantal tools aan om de opgedane ervaringen en inzichten te verankeren en transfereren naar de werkvloer.

Waarom met paarden?

Een paard is een prooi- en kuddedier. De samenwerking, communicatie en hiërarchie in de kudde zorgen voor veiligheid en grotere overlevingskansen. De kudde is voortdurend gefocused op de omgeving en op de signalen die de anderen uitzenden. Paarden vertellen met hun reacties en lichaamstaal veel aan elkaar, maar ook aan ons als we ons verdiepen in hun manier van communiceren. Ze spiegelen ons als het ware. Ze confronteren ons met onszelf. Ze zijn coaches ‘pure nature’ en geven ons feedback over onze eigen lichaamstaal, gemoedsgesteldheid en interactie met anderen. Duidelijk onderlinge communicatie binnen de kudde (lees team) is van levensbelang. Het brengt rust, veiligheid, zekerheid en welbevinden; basisvoorwaarden voor een goede samenwerking die leidt naar vooropgestelde doelen.

We hebben een team van coaches en therapeuten met een verschillende achtergrond die doelgericht worden ingezet om de opgedane ervaringen naar de werkvloer te vertalen.

Teambuilding programma

We bieden een programma op maat aan voor een halve of volledige dag.

Voor organisaties of bedrijven met specifieke wensen, stellen we graag een gepersonaliseerd programma op. We hebben een polyvalente ruimte ter beschikking op de leefboerderij Casa di Mauro. Catering kan voorzien worden.

Voor meer info of een prijsofferte kan je mailen naar info@equisource.eu, bellen naar 0485 95 06 37 alsook gebruik maken van het formulier op onze contactpagina.

Referenties

Wellnessclub Fitopia – Edegem
”Beste Inge,
Van harte dank voor de schitterende dag, we hebben er echt van genoten. Het was heel mooi hoe jullie dit brachten, de passie is meer dan voelbaar.”
Tot later, groetjes van Chris Cornelissen


Lemonaid – Cevora – Duffel
Begeleiding van cursisten doorheen hun opleidingstraject en stagezoektocht, het aanbieden van sollicitatietraining om op deze manier elke cursist te ondersteunen in het vinden van een passende job.

“We leerden Inge en Wendi Van Equi Source kennen tijdens een dagsessie die zij uitwerkten voor een groep werkzoekenden. Het doel: deze groep opnieuw motiveren en ‘boosten’ om hun jobzoektocht aan te vatten of eventueel te heroriënteren. Met behulp van paarden werden de deelnemers geconfronteerd met hun talenten maar ook met soms eenzijdige denkpatronen. Er werden mooie inzichten opgedaan en de eerste stap naar out of the box denken werd gezet. Voor ons als begeleiding was dit de ideale basis om een verdere begeleiding op te bouwen waarbij er teruggekoppeld kon worden naar de observaties tijdens deze dag bij Equi Source.

Bedankt Inge en Wendi voor jullie inzet en tijd: dankzij jullie kregen deze deelnemers een stevige boost en waardevolle feedback! ”
An en Lize (trajectbegeleiders Cevora)


Ontdek hier onze Workshops: Coaching en Teambuilding

Programmatie 2019

Workshops

Schrijf je in op onze Newsletter

Ontvang de laatste updates over Equi Source

Equi Source Newsletter