Workshops Therapie en Leren

Equi Source Kalender 2019

EAL VOOR LAGERE SCHOOL KINDEREN

Voor kinderen van 9 tot 13 jaar


Spelenderwijs groeien met hulp van paarden

2019 – Start in Mei – Data en uren worden nog meegedeeld.

Heb je er altijd al van gedroomd om met paarden in contact te komen? Ben je graag buiten? Is het soms moeilijk voor jou om met andere kinderen om te gaan en kan je op een gewone manege niet terecht?

Dan is ‘Spelenderwijs groeien met paarden’ iets voor jou! Deze sessies helpen kinderen van lagere schoolleeftijd op weg met een aantal sociale vaardigheden zodat ze steviger in hun schoenen staan, makkelijker grenzen kunnen aangeven en meer zelfvertrouwen krijgen.

We gebruiken het spiegelend vermogen van de paarden om tot inzichten te komen. Gedurende 9 namiddagen gaan we in een kleine groep aan de slag. In een rustige sfeer worden er allerlei opdrachten uitgevoerd naast en met de paarden. Zo leren we leiding te nemen, samen te werken, rekening te houden met anderen, enz. Af en toe rijden we ook op de paarden maar dit is geen prioriteit.

Door actief bezig te zijn met de paarden leer je steviger in je schoenen te staan, keer je ontspannen weer naar huis en is je hoofd weer even helemaal leeg …

De sessies worden begeleid door Inge De Stobbeleere (paardenspecialist en coach) en Wendi Frateur (therapeut, UKJA) die samen veel ervaring hebben in het werken met kinderen en jonge volwassenen. Ervaring met paarden is niet nodig, enthousiasme is meer dan voldoende!

Voor wie?
Voor kinderen van 9 tot 13 jaar (min. 4 – max. 7 kinderen)

Wanneer?
2019 Start in Mei – Data en uren worden nog meegedeeld.

Prijs? 395€ (basisiverzekering bij de VLP incl.)

Waar? Kriekelaarstraat 6, Kontich

Voor meer info kan je mailen naar info@equisource.eu, bellen naar 0485 95 06 37 alsook gebruik maken van het formulier op onze contactpagina.


Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW

Ontdek hier onze speciale EAL therapiesessies op maat voor individuen, koppels en gezinnen

Indeling volgens ervaring en leeftijd

Therapie en Leren op maat

Schrijf je in op onze Newsletter

Ontvang de laatste updates over Equi Source

Equi Source Newsletter