Workshops Therapie en Leren

Equi Source Kalender 2022


OKTOBER 2022 tot DECEMBER 2022 

Spelenderwijs groeien met de hulp van paarden

EAL voor kinderen van 9 tot 13 jaar

Heb je het op één of andere manier soms moeilijk om contact te maken met anderen, je plaats in te nemen, te zeggen wàt je wil en hoe? Wil je je gewoon zelfzekerder voelen en lekker in je vel zitten? Heb je er altijd al van gedroomd om met paarden in contact te komen? Ben je graag buiten?

Dan is ‘Spelenderwijs groeien met de hulp paarden’ iets voor jou! Vanaf 9 oktober 2022 hernemen we deze succesvolle EAL (Equine Assisted Learning) sessies voor de achtste keer.

Aanpak
Om de twee weken gaan we in een kleine groep (6 à 8 deelnemers) aan de slag. In een rustige sfeer leren we door ervarings- en oplossingsgerichte opdrachten uitgevoerd naast en met de paarden meer over hen én over onszelf en elkaar. Af en toe rijden we ook op de paarden maar dit is geen prioriteit. Door het actief bezig zijn met de dieren leer je steviger in je schoenen te staan, keer je ontspannen weer naar huis en is je hoofd weer even helemaal leeg…

Begeleiding
De spelenderwijs sessies worden begeleid door Inge De Stobbeleere (paardenspecialist, coach) en Janne Swinnen (bachelor toegepaste psychologie)die samen veel ervaring hebben in het werken met kinderen en paarden en beiden Eagala gecertificeerd.

Doel
De kinderen zijn zich bewuster geworden van hun eigen kwaliteiten en valkuilen met betrekking tot sociale vaardigheden. Ze staan steviger in hun schoenen en kunnen op een adequate manier voor zichzelf opkomen. Ze houden rekening met anderen zonder daarbij hun eigenheid te verliezen.

Voor wie:
Voor kinderen van 9 tot 13 jaar (5de, 6de leerjaar en eerste middelbaar)

Wanneer:
6 zondagnamiddagen van 14u tot 17u
oktober 2022: 9/10, 23/10
november 2022: 6/11, 20/11
december 2022: 4/12, 18/12

Waar:
Babbelkroonstraat – Kriekelaarstraat 6, 2550 Kontich-Waarloos

Prijs:
495 euro (6 sessies + basisverzekering Paardensport Vlaanderen)
Inschrijving is in orde door naam, adres en geboortedatum van uw kind door te sturen via mail info@equisource.eu en het inschrijvingsgeld over te schrijven op rekeningnummer IBAN BE20 3631 5198 1256 voor 19 september 2022 met vermelding ‘Naam kind + spelenderwijssessies)

Voor meer info kan je mailen naar info@equisource.eu, bellen naar 0485 95 06 37 alsook gebruik maken van het formulier op onze contactpagina.


Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW

Ontdek hier onze speciale EAL therapiesessies op maat voor individuen, koppels en gezinnen

Indeling volgens ervaring en leeftijd

Therapie en Leren op maat

Schrijf je in op onze Newsletter

Ontvang de laatste updates over Equi Source

Equi Source Newsletter