Workshops Coaching en teambuilding

Equi Source Workshop Kalender 2019


AUGUSTUS 

Dagworkshop: Energiewerk en Paarden (1 zaterdag)

17/08/2019 start 09:30 tot 16:30 - €195/€239

We zullen werken rond Contact en Afgrenzing via observatie, theoretische principes en energetische beschouwingen én natuurlijk ook via praktische oefeningen, met de paarden, individueel én in groep.

Vraag je je vaak af waarom je zo moeilijk bij je plan kan blijven? Heb je het gevoel dat anderen altijd in jouw ruimte komen? Neem je je eigen kracht niet voldoende au sérieux? Heb je de overtuiging dat je toch nooit zal leven zoals je dat wil? Ben je benieuwd naar de krachtige, zuivere spiegel die paarden je kunnen geven?

Inge De Stobbeleere en Ilse Scheers gaan opnieuw samenwerken, de vorige edities waren dan ook top. Inge is expert in Natural Horsemanship en is sinds 3 jaar de paardencoach van Ilse. Ilse is expert in energiewerk en leerde al doende ook de energie van paarden kennen. De samenwerking is dus organisch gegroeid en heeft geleid tot de idee van een workshop waarbij beide expertises worden samengebracht.

Ilse Scheers – ilsescheers.com is energiewerker, coacht dagelijks mensen in haar praktijk en geeft les in binnen- en buitenland. Verder heeft ze ook haar persoonlijke muziekparcours en werkt ze momenteel aan haar 2de plaat.

Inge De Stobbeleere – Equisource.eu is coach en paardenspecialist. Ze richtte Equisource op vanuit haar passie voor paarden en mensen en volgende een aantal opleidingen en workshops om ontwikkelingsgericht met beiden aan de slag te kunnen gaan. Ze is EAGALA® (Equine Assisted Growth and Learning Association) gecertificeerd.


DATUM
zaterdag 17 augustus 2019 van 9u30 tot 16u30

LOCATIE
Equi Source, Kriekelaarstraat 6, Kontich
Gratis parking

PRIJS
195 € per persoon, voor particuliere deelname
239 € per persoon, voor bedrijfsgerelateerde deelname
Incl. dranken en versnaperingen tijdens pauzes, broodjeslunch

MEENEMEN
Schrijfgerief, buitenkledij (die vuil mag worden)

INSCHRIJVEN
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen (10) wacht niet te lang met inschrijven.
Mail naar info@ilsescheers.com


Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW

Ontdek hier onze persoonlijke coaching en teambuilding aanbod op maat

Indeling volgens ervaring en leeftijd

persoonlijke coaching en teambuilding

Schrijf je in op onze Newsletter

Ontvang de laatste updates over Equi Source

Equi Source Newsletter